De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost.
€ 1873,08 +13,83 p/m

Configureer en bestel de Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost. CV-Ketel

Stel je hoge eisen aan comfort en wil je besparen op de ruimte in huis, energie en (onderhouds)kosten? De Tzerra Plus vraagt weinig en geeft veel. Hij is zo compact dat hij bijna overal te plaatsen is, is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat je van een grote cv-ketel zou verwachten.
Let op: Bij deze CV-Ketel zit een Remeha eTwist thermostaat inbegrepen. U hoeft hieronder dan ook geen thermostaat keuze aan te geven.

20,9 kW vermogen
CW3 11,2lit/min

De Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost. CV-Kenmerken

De Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame HR-ketel van Remeha. Een ketel die niet uit vele, losse onderdelen bestaat, maar is opgebouwd uit vier geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Dit maakt de Tzerra Ace voordelig in aanschaf, eenvoudiger te onderhouden en minder gevoelig voor slijtage en storingen.

Hoe krachtig hij ook is, de Tzerra Ace doet geruisloos zijn werk. De Tzerra Ace heeft een energiebesparende (energieklasse A), modulerende pomp. Dankzij deze pomp bespaar je niet alleen tot zo’n € 50 per jaar extra aan energie, maar behoren eventuele stromingsgeluiden in jouw radiatoren tot het verleden.

De Tzerra Ace is eenvoudig te onderhouden en geeft zonodig zelf aan wanneer hij een onderhoudsbeurt nodig heeft. Via een oranje lichtsignaal op de ketel én via een melding op de Remeha thermostaat in de woonkamer.

Standaard voorbereid op slim koppelen met duurzame technieken zoals zonlichtsystemen en warmtepompen.

De Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost. Specificaties

Merk Remeha
Met Thermostaat Remeha e-twist thermostaat inbegrepen
Gebruiksrendement HR verwarming 107%
Gaskeur SV ja
Gaskeur NZ ja
Gaskeur HR ww ja
Tapcapaciteit 60°C 6
Tapcapaciteit 40°C 11,2
Hoogte 550
Breedte 370
Diepte 270
Gewicht 19

Selecteer een thermostaat

Selecteer een bijpassende thermostaat naar keuze. Mocht u al een geschikte thermostaat in bezit hebben kies dan voor de Geen thermostaat optie. U kunt bij elke thermostaat op de "Meer informatie" link klikken om de details van elke thermostaat te bekijken.

Geen thermostaat

Wilt u een bestaande compatibele thermostaat gebruiken?

Meer informatie

Dakdoorvoer

Standaard wordt de CV-Ketel aangesloten op de bestaande dakdoorvoer. Wilt u deze laten vervangen en bevindt die zich recht boven de ketel, dan kunt u dat hieronder aangeven.

Spirotech vuilafscheider

De vuilafscheider van SpiroTech filtert vervuiling uit uw cv-installatie en zorgt ervoor dat de installatie niet verstopt raakt en een optimaal rendement levert. Klik hier om de Spirotech video te bekijken!

Uw totaalprijs

CV-Ketel
Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost.
Thermostaat
Dakdoorvoer
Spirotech

Totaal eenmalig:

Bedrag is incl. btw, excl. het service abonnement van € 13,83 per maand.

Hulp nodig?

Weet u niet goed welke ketel bij u past, of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

CV-Ketel Deal is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met persoonlijk advies!

036 - 549 05 33

Wilt u liever mailen, mail ons dan op info@cvketeldeal.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.

Contactformulier

Waarom CV-Ketel Deal?

  • Geen orderkosten
  • Gratis afhalen
  • Snelle Levering
  • Prijzen incl. BTW
  • Lid van Uneto-VNI
  • Kenteq Erkend
  • Lease mogelijkheden
  • Veilig betalen

Installatie & Service

Inclusief totale installatie op bestaande rookgasafvoer, er vanuit gaande, dat alle aansluitleidingen zich binnen een meter van het toestel bevinden, inclusief de rookgasafvoer.
De installatie is inclusief materiaal, arbeidsloon en BTW.

In combinatie met full service contract, minimaal 2 jaar tot en met 12 jaar, per maandelijkse incasso van € 13,83 per maand. Bekijk hier de details van het servicecontract.

Bestel de Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost.

Met onderstaand formulier kunt u de Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost. CV-Ketel bestellen. Na uw order nemen wij contact op voor een installatie afspraak.

Uw gegevens

Order details

CV-Ketel:
Remeha Tzerra Ace 24C + e-twist thermost.
Dakdoorvoer:
Spirotech:
Thermostaat:

Totaal eenmalig:
Service contract (maandelijks):
€ 13,83

Hierbij geeft ondergetekende zich op voor het installeren van de ketel, het onderhoudsabonnement en de maandelijkse automatische incasso.