De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!

Verzenden & Afhalen

Verzending reguliere pakketten

CV-Ketel Deal verzend bestellingen waar mogelijk met Post NL. De kosten van verzending bedragen € 6,75 voor pakketten van 0 tot 10 kilo, en € 12,20 voor pakketten van 10 tot 20 kilo. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen.

Post NL probeert uw pakket 2 keer af te leveren, bent u beide keren niet thuis wordt het pakket bij het dichtsbijzijnde Post NL servicepunt afgeleverd waar u het 3 weken kunt afhalen.

CV-Ketel Deal verzend door heel Nederland met uitzondering van de wadden eilanden.

Verzending afwijkende formaten en/of zware pakketten

Zwaardere pakketten of pakketten met een afwijkend formaat worden door CV-Ketel Deal zelf op afspraak bezorgd, denk hierbij vooral aan CV-Ketels en radiatoren.

Dit bezorgen gebeurd eenmalig en is altijd op afspraak. De kosten hiervoor bedragen € 17,50.

Indien u in regio Almere woont en ook de installatie via CV-Ketel Deal laat verlopen worden de verzendkosten in mindering gebracht op de installatiekosten.

Heeft u een bestelling geplaatst en kan het pakket niet door Post NL verzonden worden dan nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Afhalen in de winkel

Op afspraak kunt u uw bestelling kosteloos afhalen in onze winkel gevestigd in Almere. In onze winkel kunt u tevens overig aansluit materiaal aanschaffen en advies krijgen van gekwalificeerde medewerkers.

Heeft u een bestelling geplaatst en gekozen voor afhalen? Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.