De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
CO Vrij
Home / Over ons

Contactgegevens

Showroom (op afspraak)
Argonweg 63
1362 AC Almere Poort

Tel: 036 - 548 98 38
Web: https://cvketeldeal.nl
Email: info@cvketeldeal.nl

KvK: 50342894
IBAN: NL34ABNA0618895353
BTW nr: NL.8226.83.635.B01

Algemene voorwaarden volgens Techniek Nederland.

Over ons

Ons bedrijf is al ruim 30 jaar actief in de verwarmingsbranche. Onze onderneming is toekomst- en servicegericht. We onderscheiden ons in service en kwaliteit, zo hebben we korte lijnen en krijgt u snel de juiste deskundige persoon aan de telefoon. CV-Ketel Deal richt zich vooral op ZZP’ers en consumenten.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of diensten, neem dan gerust contact op met ons!

Over CV-Ketel Deal

Service

Naast onze webwinkel en showroom bieden we in samenwerking met Gasservice Flevoland ook installatie & onderhoudsdiensten. Neem gerust contact op met ons indien u meer informatie wilt over de installatie of onderhoud van bijvoorbeeld uw CV-Ketel.

Winkel

CV-Ketel Deal heeft een ruime winkel waar we naast (design)radiatoren, cv-ketels, airco’s, kranen en thermostaten ook veel installatie materiaal op voorraad hebben. Wilt u persoonlijk advies of onze producten van dichtbij bekijken, maak dan even een afspraak voor een bezoek aan onze winkel!

© 2024 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij