De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
CO Vrij
Home / Service & Onderhoud

Contactgegevens

Showroom (op afspraak)
Argonweg 63
1362 AC Almere Poort

Tel: 036 - 548 98 38
Web: https://cvketeldeal.nl
Email: info@cvketeldeal.nl

KvK: 50342894
IBAN: NL34ABNA0618895353
BTW nr: NL.8226.83.635.B01

Algemene voorwaarden volgens Techniek Nederland.

Service & Onderhoud van CV-Ketel Deal

Met onderhoud & service zorgt u dat uw cv-ketel optimaal functioneert. Hiermee voorkomt u niet alleen storingen maar bespaart u ook op uw stookkosten. Een schone, goed werkende CV-Ketel is namelijk een stuk zuiniger dan een CV-Ketel die niet wordt schoongemaakt. Ook zorgt goed onderhoud voor een verlengde levensduur van uw CV-Ketel, dat betekent dat u minder snel een nieuwe cv-ketel hoeft aan te schaffen.

Om het u makkelijk te maken kunt u bij CV-Ketel Deal kiezen uit 2 verschillende soorten onderhoud & service. Kijk welke bij u past en lees de details. Tarieven van onze andere onderhouds- en service diensten vindt u hier.

CO Vrij
© 2024 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij