De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
Home / Service & Onderhoud

Contactgegevens

Showroom (op afspraak)
Argonweg 63
1362 AC Almere Poort

Tel: 036 - 548 98 38
Web: https://cvketeldeal.nl
Email: info@cvketeldeal.nl

KvK: 50342894
IBAN: NL34ABNA0618895353
BTW nr: NL.8226.83.635.B01

Algemene voorwaarden volgens Techniek Nederland.

Service & Onderhoud van CV-Ketel Deal

Met onderhoud & service zorgt u dat uw cv-ketel optimaal functioneert. Hiermee voorkomt u niet alleen storingen maar bespaart u ook op uw stookkosten. Een schone, goed werkende CV-Ketel is namelijk een stuk zuiniger dan een CV-Ketel die niet wordt schoongemaakt. Ook zorgt goed onderhoud voor een verlengde levensduur van uw CV-Ketel, dat betekent dat u minder snel een nieuwe cv-ketel hoeft aan te schaffen.

Om het u makkelijk te maken kunt u bij CV-Ketel Deal kiezen uit 3 verschillende soorten onderhoud & service. Kijk welke bij u past en lees de details. Tarieven van onze andere onderhouds- en service diensten vindt u hier.

Eénmalig onderhoud voor mechanische ventilatie

Mechanische Ventilatie OnderhoudLaat regelmatig uw mechanische ventilatie schoonmaken. Uw ventilatiesysteem werkt dan beter en gaat langer mee. U voorkomt hiermee wel 50% capaciteitsverlies. Wij kunnen zowel de mechanische ventilatie box onderhouden maar ook de kanalen reinigen.
Het reinigen van uw mechanische ventilatie box kan al voor € 50,82.

Waarom MV kanaal reinigen? Reiniging van ventilatie kanalen

Laat uw mechanische ventilatie kanalen reinigen en voorkom hiermee onnodige schimmelvorming, allergische reacties en ademhalingsproblemen.

Door de hoeveelheid stof die in de kanalen en de afzuigunit blijft zitten gaat het rendement van uw mechanische ventilatie snel achteruit. Uit de diverse onderzoeken is gebleken dat mechanische ventilatie in een huis binnen twee jaar nog maar een rendement heeft van nog maar 50%.

Het reinigen van mechanische ventilatie kanalen kost € 36,30 per ventiel in combinatie met het reinigen van de ventilatiebox.

Reiniging WTW Unit

Heeft u een warmte terug win installatie?
Deze heeft regelmatig onderhoud nodig om de efficiƫntie te behouden.

Koppel het onderhoud van de WTW unit aan uw CV-Ketel Onderhoud of laat hem éénmalig reinigen door CV-Ketel voor € 73,81(excl. filters).

© 2022 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij