De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
CO Vrij
Home / CV-Ketel Deals / Remeha Avanta Ace 24C

Configureer en bestel de Remeha Avanta Ace 24C CV-Ketel

Remeha Avanta Ace 24C
€ 2072,00
+ € 14,40 p/m

Configureer en bestel de Remeha Avanta Ace 24C CV-Ketel

Niet voor niets is de Remeha Avanta een van de meest verkochte cv-ketels van Nederland. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen jou royaal en snel warmte en warm water leveren.

Bij de installatie van uw cv-ketel is het verplicht om de totale rookgasafvoer te vervangen.

Wanneer u een gecombineerde dakdoorvoer (rookgasafvoer en luchttoevoer samen met een ventilatie aansluiting) kan er niet gekozen worden voor een standaard dakdoorvoer. Dit geld ook als u een verzamelbak op het dak heeft. In dit geval wordt deze prijs systeemafhankelijk bepaald.

De opstellingsruimte moet aan de volgende eisen voldoen: er moet een minimale hoogte zijn van 180cm en aan bij de zijde van de ketel moet er 10cm ruimte gehouden worden. Ook moet er voldoende natuurlijke ventilatie aanwezig zijn.

Het advies is om altijd een CO-melder op te hangen en het systeem waterzijdig in te regelen.

21.6 kW
vermogen
CW3
11.5 lt. p/m

De Remeha Avanta is niet voor niets een van de meest verkochte ketels van Nederland. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen jou royaal en snel warmte en warm water leveren.

Warmte en warm water, non-stop tot jouw beschikking. De speciale Comfort Master besturing zorgt voor een uitermate betrouwbare warmtelevering. Ongeacht wat er gebeurt, zal de Comfort Master het toestel zo lang mogelijk in bedrijf laten om warmte te kunnen blijven leveren.

De Remeha Avanta levert snel warm water, ook vanuit koude situaties. Lang wachten voordat je eindelijk warm water hebt, is dus voorbij.

Dankzij zijn kleine afmetingen (60x40x29 cm) neemt de Remeha Avanta weinig ruimte in en kun je hem vrijwel overal in huis laten plaatsen.

Technische specificaties Remeha Avanta Ace 24C

Merk
Remeha
Serie
Avanta Ace
Gebruiksrendement
107.00%
CW Waarde
CW3
Tap capaciteit 60°C
6.90 liter per minuut
Tap capaciteit 40°C
11.50 liter per minuut
Gaskeur HR
Ja
Gaskeur NZ
Ja
Gaskeur HRWW
Ja
Hoogte
700 mm.
Breedte
395 mm.
Diepte
285 mm.
Gewicht
23.00 KG

Full-service onderhoudscontract

Met het Full service onderhoudscontract benaderen wij u elke 2 jaar voor een onderhoudsbeurt en inspectie van uw CV-ketel en bent u altijd verzekerd van snelle reparatie bij storing en klachten zonder bijkomende kosten.

Deze dienst bieden wij aan voor particulieren in de omgeving van Almere, Gooi en Lelystad (tot een straal van minder dan 25 km).

Wat is er allemaal inbegrepen?
  • De ketel wordt elke 2 jaar schoongemaakt en gecontroleerd.
  • Volledige garantie op materialen.
  • Geen voorrijkosten en arbeidsloon.
  • 24/7 Servicedienst bij storingen.

Selecteer een thermostaat bij de Remeha Avanta Ace 24C cv-ketel.

Selecteer een bijpassende thermostaat naar keuze. Mocht u al een geschikte thermostaat in bezit hebben kies dan voor de Geen thermostaat optie. U kunt bij elke thermostaat op de "Meer informatie" link klikken om de details van elke thermostaat te bekijken.

Remeha eTwist (excl. gateway)

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Remeha eTwist (excl. gateway)

Remeha eTwist (excl. gateway)

(+ 300,00)

Remeha eTwist (excl. gateway)

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

Remeha iSense

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning.

Remeha iSense

Remeha iSense

(+ 230,00)

Remeha iSense

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/regelaar met een revolutionaire intuïtieve bediening. De iSense koppelt bedieningsgemak aan uitgebreide mogelijkheden. In combinatie met de Remeha Calenta HR-ketel biedt de iSense bovendien nóg meer voordelen.

Remeha qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen.

Remeha qSense

Remeha qSense

(+ 80,00)

Remeha qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen. Met slechts één draai aan de knop stelt u snel en eenvoudig de gewenste temperatuur in. Het compacte, overzichtelijke, blauw verlichte display laat duidelijk de gemeten en de ingestelde temperatuur zien. Daarnaast zorgen de uitgekiende regelstrategie en modulerende werking van de thermostaat voor een optimale benutting van de ketel voor een comfortabel en behaaglijk warmte gevoel.

Geen thermostaat

Wanneer u bijvoorbeeld een bestaande compatibele thermostaat wilt gebruiken.

Geen thermostaat

(+ € 0,00)

Vloerverwarming

Een CV-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. Je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.

Dakdoorvoer

Standaard wordt de CV-Ketel aangesloten op de bestaande dakdoorvoer. Wilt u deze laten vervangen en bevindt die zich recht boven de ketel, dan kunt u dat hieronder aangeven.

Spirotech vuilafscheider

De vuilafscheider van SpiroTech filtert vervuiling uit uw cv-installatie en zorgt ervoor dat de installatie niet verstopt raakt en een optimaal rendement levert. Klik hier om de Spirotech video te bekijken!

Bestel de Remeha Avanta Ace 24C

Met onderstaand formulier kunt u de Remeha Avanta Ace 24C CV-Ketel bestellen. Na uw order nemen wij contact op voor een installatie afspraak.

Uw gegevens

Orderdetails

CV-Ketel
Remeha Avanta Ace 24C
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:
Service contract (maandelijks):
€ 13,83

Hierbij geeft ondergetekende zich op voor het installeren van de ketel, het onderhoudsabonnement en de maandelijkse automatische incasso.

Uw totaalprijs

CV-Ketel
Remeha Avanta Ace 24C
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:

Hulp nodig?

Weet u niet goed welke ketel bij u past, of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

Gasservice Flevoland is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar om u bij te staan met persoonlijk advies!

© 2024 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij