De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
Home / CV-Ketel Deals / Remeha Calenta Ace 40C

Configureer en bestel de Remeha Calenta Ace 40C CV-Ketel

Remeha Calenta Ace 40C
€ 2615,00
+ € 13,83 p/m

Configureer en bestel de Remeha Calenta Ace 40C CV-Ketel

De intelligente Calenta Ace is klaar voor de (digitale) toekomst met dank aan de nieuwe toestelbesturing (eSmart Inside). De Calenta Ace ketel beschikt over messing hydroblokken. De warmtewisselaar die in de Calenta Ace wordt gebruikt is voorzien van oppervlaktebehandeling waardoor deze niet fysiek gereinigd hoeft te worden. Het ophangen van deze ketel is eenvoudig doordat de ophangbeugel beschikt over een geïntegreerde waterpas.

35.9 kW
vermogen
CW5
20.3 lt. p/m

Voorzien van het slimme besturingssysteem eSmart Inside waardoor communicatie met de cv-ketel een stuk eenvoudiger wordt. Bijvoorbeeld via de slimme eTwist thermostaat die te bedienen is met de handige eTwist app. Een slimmere toestelbesturing is er niet. Tevens is de ketel geschikt voor Remeha Connect.

Slim voorbereid op koppeling met duurzame technieken zoals een zonneboiler en warmtepomp en daarmee klaar voor een duurzame toekomst. De Calenta Ace is hoe dan ook Hybrid Ready.

De Calenta Ace kan worden uitgebreid met een uniek, intelligent (bij)vulsysteem. Knoeien met een vulslang behoort dus tot het verleden.

Technische specificaties Remeha Calenta Ace 40C

Merk
Remeha
Serie
Calenta Ace
Gebruiksrendement
107.00%
CW Waarde
CW5
Tap capaciteit 60°C
11.00 liter per minuut
Tap capaciteit 40°C
20.30 liter per minuut
Gaskeur HR
Ja
Gaskeur NZ
Ja
Gaskeur HRWW
Ja
Hoogte
690 mm.
Breedte
450 mm.
Diepte
450 mm.
Gewicht
33.00 KG

Full-service onderhoudscontract

Met het Full service onderhoudscontract benaderen wij u elke 2 jaar voor een onderhoudsbeurt en inspectie van uw CV-ketel en bent u altijd verzekerd van snelle reparatie bij storing en klachten zonder bijkomende kosten.

Deze dienst bieden wij aan voor particulieren in de omgeving van Almere, Gooi en Lelystad (tot een straal van minder dan 25 km).

Wat is er allemaal inbegrepen?
  • De ketel wordt elke 2 jaar schoongemaakt en gecontroleerd.
  • Volledige garantie op materialen.
  • Geen voorrijkosten en arbeidsloon.
  • 24/7 Servicedienst bij storingen.

Selecteer een thermostaat bij de Remeha Calenta Ace 40C cv-ketel.

Selecteer een bijpassende thermostaat naar keuze. Mocht u al een geschikte thermostaat in bezit hebben kies dan voor de Geen thermostaat optie. U kunt bij elke thermostaat op de "Meer informatie" link klikken om de details van elke thermostaat te bekijken.

Remeha eTwist (excl. gateway)

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Remeha eTwist (excl. gateway)

Remeha eTwist (excl. gateway)

(+ 300,00)

Remeha eTwist (excl. gateway)

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

Remeha iSense

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning.

Remeha iSense

Remeha iSense

(+ 230,00)

Remeha iSense

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/regelaar met een revolutionaire intuïtieve bediening. De iSense koppelt bedieningsgemak aan uitgebreide mogelijkheden. In combinatie met de Remeha Calenta HR-ketel biedt de iSense bovendien nóg meer voordelen.

Remeha qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen.

Remeha qSense

Remeha qSense

(+ 80,00)

Remeha qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen. Met slechts één draai aan de knop stelt u snel en eenvoudig de gewenste temperatuur in. Het compacte, overzichtelijke, blauw verlichte display laat duidelijk de gemeten en de ingestelde temperatuur zien. Daarnaast zorgen de uitgekiende regelstrategie en modulerende werking van de thermostaat voor een optimale benutting van de ketel voor een comfortabel en behaaglijk warmte gevoel.

Geen thermostaat

Wanneer u bijvoorbeeld een bestaande compatibele thermostaat wilt gebruiken.

Geen thermostaat

(+ € 0,00)

Vloerverwarming

Een CV-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. Je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.

Dakdoorvoer

Standaard wordt de CV-Ketel aangesloten op de bestaande dakdoorvoer. Wilt u deze laten vervangen en bevindt die zich recht boven de ketel, dan kunt u dat hieronder aangeven.

Spirotech vuilafscheider

De vuilafscheider van SpiroTech filtert vervuiling uit uw cv-installatie en zorgt ervoor dat de installatie niet verstopt raakt en een optimaal rendement levert. Klik hier om de Spirotech video te bekijken!

Bestel de Remeha Calenta Ace 40C

Met onderstaand formulier kunt u de Remeha Calenta Ace 40C CV-Ketel bestellen. Na uw order nemen wij contact op voor een installatie afspraak.

Uw gegevens

Orderdetails

CV-Ketel
Remeha Calenta Ace 40C
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:
Service contract (maandelijks):
€ 13,83

Hierbij geeft ondergetekende zich op voor het installeren van de ketel, het onderhoudsabonnement en de maandelijkse automatische incasso.

Uw totaalprijs

CV-Ketel
Remeha Calenta Ace 40C
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:

Hulp nodig?

Weet u niet goed welke ketel bij u past, of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

Gasservice Flevoland is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar om u bij te staan met persoonlijk advies!

© 2023 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij