De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
Home / CV-Ketel Deals / Remeha Tzerra Ace 24C

Configureer en bestel de Remeha Tzerra Ace 24C CV-Ketel

Remeha Tzerra Ace 24C
€ 2120,00
+ € 13,83 p/m

Configureer en bestel de Remeha Tzerra Ace 24C CV-Ketel

Stel je hoge eisen aan comfort en wil je besparen op de ruimte in huis, energie en (onderhouds)kosten? De Tzerra Ace vraagt weinig en geeft veel. Hij is zo compact dat hij bijna overal te plaatsen is, is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat je van een grote cv-ketel zou verwachten.

20.9 kW
vermogen
CW3
11.2 lt. p/m

De Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die anders is dan andere ketels. Het is de meest compacte en duurzame HR-ketel van Remeha. Een ketel die niet uit vele, losse onderdelen bestaat, maar is opgebouwd uit vier geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten. Dit maakt de Tzerra Ace voordelig in aanschaf, eenvoudiger te onderhouden en minder gevoelig voor slijtage en storingen.

Hoe krachtig hij ook is, de Tzerra Ace doet geruisloos zijn werk. De Tzerra Ace heeft een energiebesparende (energieklasse A), modulerende pomp. Dankzij deze pomp bespaar je niet alleen tot zo’n € 50 per jaar extra aan energie, maar behoren eventuele stromingsgeluiden in jouw radiatoren tot het verleden.

De Tzerra Ace is eenvoudig te onderhouden en geeft zonodig zelf aan wanneer hij een onderhoudsbeurt nodig heeft. Via een oranje lichtsignaal op de ketel én via een melding op de Remeha thermostaat in de woonkamer.

Standaard voorbereid op slim koppelen met duurzame technieken zoals zonlichtsystemen en warmtepompen.

Technische specificaties Remeha Tzerra Ace 24C

Merk
Remeha
Serie
Tzerra Ace
Gebruiksrendement
107.00%
CW Waarde
CW3
Tap capaciteit 60°C
6.00 liter per minuut
Tap capaciteit 40°C
11.20 liter per minuut
Gaskeur HR
Ja
Gaskeur NZ
Ja
Gaskeur HRWW
Ja
Hoogte
550 mm.
Breedte
370 mm.
Diepte
270 mm.
Gewicht
19.00 KG

Full-service onderhoudscontract

Met het Full service onderhoudscontract benaderen wij u elke 2 jaar voor een onderhoudsbeurt en inspectie van uw CV-ketel en bent u altijd verzekerd van snelle reparatie bij storing en klachten zonder bijkomende kosten.

Deze dienst bieden wij aan voor particulieren in de omgeving van Almere, Gooi en Lelystad (tot een straal van minder dan 25 km).

Wat is er allemaal inbegrepen?
  • De ketel wordt elke 2 jaar schoongemaakt en gecontroleerd.
  • Volledige garantie op materialen.
  • Geen voorrijkosten en arbeidsloon.
  • 24/7 Servicedienst bij storingen.

Selecteer een thermostaat bij de Remeha Tzerra Ace 24C cv-ketel.

Selecteer een bijpassende thermostaat naar keuze. Mocht u al een geschikte thermostaat in bezit hebben kies dan voor de Geen thermostaat optie. U kunt bij elke thermostaat op de "Meer informatie" link klikken om de details van elke thermostaat te bekijken.

Remeha eTwist (excl. gateway)

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Remeha eTwist (excl. gateway)

Remeha eTwist (excl. gateway)

(+ 300,00)

Remeha eTwist (excl. gateway)

Met de slimme eTwist thermostaat en gratis eTwist app regel jij je verwarming snel en moeiteloos, waar je je ook bevindt!

Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

Remeha iSense

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning.

Remeha iSense

Remeha iSense

(+ 230,00)

Remeha iSense

Met de iSense zet Remeha een nieuwe standaard voor een prettig leefklimaat in uw woning. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/regelaar met een revolutionaire intuïtieve bediening. De iSense koppelt bedieningsgemak aan uitgebreide mogelijkheden. In combinatie met de Remeha Calenta HR-ketel biedt de iSense bovendien nóg meer voordelen.

Remeha qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen.

Remeha qSense

Remeha qSense

(+ 80,00)

Remeha qSense

De qSense is dé ideale regelaar voor diegene die op een eenvoudige, snelle manier de kamertemperatuur wil veranderen. Met slechts één draai aan de knop stelt u snel en eenvoudig de gewenste temperatuur in. Het compacte, overzichtelijke, blauw verlichte display laat duidelijk de gemeten en de ingestelde temperatuur zien. Daarnaast zorgen de uitgekiende regelstrategie en modulerende werking van de thermostaat voor een optimale benutting van de ketel voor een comfortabel en behaaglijk warmte gevoel.

Geen thermostaat

Wanneer u bijvoorbeeld een bestaande compatibele thermostaat wilt gebruiken.

Geen thermostaat

(+ € 0,00)

Vloerverwarming

Een CV-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. Je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.

Dakdoorvoer

Standaard wordt de CV-Ketel aangesloten op de bestaande dakdoorvoer. Wilt u deze laten vervangen en bevindt die zich recht boven de ketel, dan kunt u dat hieronder aangeven.

Spirotech vuilafscheider

De vuilafscheider van SpiroTech filtert vervuiling uit uw cv-installatie en zorgt ervoor dat de installatie niet verstopt raakt en een optimaal rendement levert. Klik hier om de Spirotech video te bekijken!

Bestel de Remeha Tzerra Ace 24C

Met onderstaand formulier kunt u de Remeha Tzerra Ace 24C CV-Ketel bestellen. Na uw order nemen wij contact op voor een installatie afspraak.

Uw gegevens

Orderdetails

CV-Ketel
Remeha Tzerra Ace 24C
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:
Service contract (maandelijks):
€ 13,83

Hierbij geeft ondergetekende zich op voor het installeren van de ketel, het onderhoudsabonnement en de maandelijkse automatische incasso.

Uw totaalprijs

CV-Ketel
Remeha Tzerra Ace 24C
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:

Hulp nodig?

Weet u niet goed welke ketel bij u past, of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

Gasservice Flevoland is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar om u bij te staan met persoonlijk advies!

© 2023 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij