De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!
CO Vrij
Home / CV-Ketel Deals / Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5

Configureer en bestel de Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5 CV-Ketel

Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5
€ 2420,00
+ € 14,40 p/m

Configureer en bestel de Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5 CV-Ketel

Zoekt u een oerdegelijke en zuinige hr-ketel waarvan u jarenlang kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze: betrouwbaar, energiebesparend en comfortabel.

De Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Deze krachtige cv-ketel levert 8 tot 14,1 liter warm water (bij 60 graden) afhankelijk van de gekozen CW klasse.

Bij de installatie van uw cv-ketel is het verplicht om de totale rookgasafvoer te vervangen.

Wanneer u een gecombineerde dakdoorvoer (rookgasafvoer en luchttoevoer samen met een ventilatie aansluiting) kan er niet gekozen worden voor een standaard dakdoorvoer. Dit geld ook als u een verzamelbak op het dak heeft. In dit geval wordt deze prijs systeemafhankelijk bepaald.

De opstellingsruimte moet aan de volgende eisen voldoen: er moet een minimale hoogte zijn van 180cm en aan bij de zijde van de ketel moet er 10cm ruimte gehouden worden. Ook moet er voldoende natuurlijke ventilatie aanwezig zijn.

Het advies is om altijd een CO-melder op te hangen en het systeem waterzijdig in te regelen.

20.0 kW
vermogen
CW3
12.3 lt. p/m

Betrouwbaar
De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 140 jaar innovatie. Hij wordt in Duitsland geproduceerd op een ultra moderne productielijn en ieder afzonderlijk getest op een correcte werking.

Energiezuinig
Uw besparing kan dankzij het hoge rendament van de ecoTEC plus, wel oplopen tot € 750,- gedurende de levensduur. Het zeer hoge rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag stand-by verbruik.

Comfort voor iedereen
Voor elke warmtebehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

Eenvoudige bediening
De Vaillant hr-ketels hebben een groot blauw verlicht display. Hierop kan eenvoudig de status van de hr-ketel worden uitgelezen. Om het maximale rendement uit uw hr-ketel te halen, kiest u ook voor een Vaillant calorMATIC thermostaat, mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.

Technische specificaties Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5

Merk
Vaillant
Serie
ecoTEC plus
Gebruiksrendement
107.00%
CW Waarde
CW3
Tap capaciteit 60°C
7.30 liter per minuut
Tap capaciteit 40°C
12.30 liter per minuut
Gaskeur HR
Ja
Gaskeur NZ
Ja
Gaskeur HRWW
Ja
Hoogte
720 mm.
Breedte
440 mm.
Diepte
334 mm.
Gewicht
31.50 KG

Full-service onderhoudscontract

Met het Full service onderhoudscontract benaderen wij u elke 2 jaar voor een onderhoudsbeurt en inspectie van uw CV-ketel en bent u altijd verzekerd van snelle reparatie bij storing en klachten zonder bijkomende kosten.

Deze dienst bieden wij aan voor particulieren in de omgeving van Almere, Gooi en Lelystad (tot een straal van minder dan 25 km).

Wat is er allemaal inbegrepen?
 • De ketel wordt elke 2 jaar schoongemaakt en gecontroleerd.
 • Volledige garantie op materialen.
 • Geen voorrijkosten en arbeidsloon.
 • 24/7 Servicedienst bij storingen.

Selecteer een thermostaat bij de Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5 cv-ketel.

Selecteer een bijpassende thermostaat naar keuze. Mocht u al een geschikte thermostaat in bezit hebben kies dan voor de Geen thermostaat optie. U kunt bij elke thermostaat op de "Meer informatie" link klikken om de details van elke thermostaat te bekijken.

Vaillant VRT50/2

Vaillant VRT50/2 kamerthermostaat aan/uit of modulerend

Vaillant VRT50/2

Vaillant VRT50/2

(+ 79,86)

Vaillant VRT50/2

Compacte aan-uit of modulerende kamerthermostaat met display. Eenvoudig te bedienen.

Het duidelijke display toont de actuele en de gewenste temperatuur.

Voordelen van de VRT 50:

 • Compact formaat
 • Duurzame en kwalitatieve materialen
 • Altijd de gewenste temperatuur in huis
 • Extreem bedieningsgemak
 • 97 x 97 x 27 mm (hoogte x breedte x diepte)

Vaillant sensoHOME VRT380

Vaillant sensoHOME VRT380 klokthermostaat 24V

Vaillant sensoHOME VRT380

Vaillant sensoHOME VRT380

(+ 225,06)

Vaillant sensoHOME VRT380

Vertrouw op hoge kwaliteit: onze sensoHOME slimme kamerthermostaat met haar eenvoudige bedieningsmogelijkheden staat garant voor maximaal comfort. Het is de perfecte oplossing voor appartementen met slechts één verwarmingscircuit bestaande uit bijvoorbeeld één cv-ketel plus regeling.

Stel uw verwarmingsinstallatie comfortabel in en definieer uw comfortwensen met de sensoHOME personalisatie assistent. De configuratie neemt niet meer dan twee minuten in beslag, u hoeft alleen maar een paar eenvoudige vragen over uw verwarmingsbehoefte te beantwoorden. De sensoAPP gebruikt uw antwoorden om passende temperaturen en tijdvensters voor te stellen. Stap voor stap wordt u door alle relevante functies geleid - om uw verwarmingsinstallatie precies volgens uw behoeften in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld tot 12 verschillende tijdprogramma’s per dag definiëren.

Combineer de thermostaat met de sensoNET gateway (optioneel tegen meerprijs) en maak gebruik van de gratis sensoAPP om uw verwarming op afstand te bedienen. Of u nu thuis bent of onderweg - dtel uw individuele kamertemperatuur in op basis van uw behoeften en geef uzelf bijvoorbeeld een warm welkom wanneer u thuiskomt.

Het op elkaar afgestemde ontwerp van alle componenten, zoals uw Vaillant cv-ketel, sensoHOME en sensoAPP, maakt het de ideale thermostaat die zorgt voor een eenvoudige bediening.

Maak kennis met uw nieuwe kamerthermostaat. In slechts enkele tikken definieert u de perfecte temperatuur in uw huis. De duidelijke menustructuur, de volledige tekst en een extra “vraagteken-knop” voor meer informatie, garanderen een moeiteloze bediening. Ook de verlichte knoppen zorgen voor een eenvoudige bediening in donkere ruimtes.

Met onze sensoHOME kiest u voor een moderne kamerthermostaat met een slank design. Bovendien is er gekozen voor premium materialen, zoals glas, voor een luxe uitstraling.

Vaillant Calormatic 350

Stijlvolle kamerthermostaat met veel opties

Vaillant Calormatic 350

Vaillant Calormatic 350

(+ 255,00)

Vaillant Calormatic 350

Stijlvol

 • Wit met blauw verlichte display (7 cm) en full text (NL);
 • 350 is de kamerthermostaat en 450 regelt weer- of ruimteafhankelijk.

Bedieningsgemak

 • Eenvoudig handmatig en/of met weekprogramma instelbaar;
 • Gewenste temperatuur is met de draaiknop direct aan te passen.

Functioneel

 • De status van de cv-installatie kan via het menu worden uitgelezen;
 • Regelt toestel via eBUS aan/uit of modulerend.

Vaillant Multimatic VRC 700

Eén regelaar voor alle systemen

Vaillant Multimatic VRC 700

Vaillant Multimatic VRC 700

(+ 450,00)

Vaillant Multimatic VRC 700

De nieuwe, stijlvolle weersafhankelijke multiMATIC 700 thermostaat is gemaakt voor de duurzame systemen van Vaillant. De temperatuur wordt geregeld op basis van de buitentemperatuur. Dus wanneer u de openhaard aan heeft, houdt de multiMATIC 700 de rest van het huis warm. Daarnaast is het mogelijk om de temperatuur in meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar te regelen. De multiMATIC 700 kan uw Vaillant toestel zowel modulerend als aan/uit sturen. Dit zorgt voor maximaal rendement van uw radiatoren of vloerverwarming.

De thermostaat is eenvoudig te bedienen met de draaiknop en duidelijk af te lezen dankzij het grote verlichte display. U kunt de thermostaat handmatig bedienen of gebruik maken van het weekprogramma. Met de Communicatiemodule VR 900 en de gratis multiMATIC app is het mogelijk om de multiMATIC 700 op afstand te bedienen met uw smartphone en tablet.

Kenmerken

 • Fraaie witte designthermostaat
 • Op afstand te bedienen met gratis app
 • Handmatig en/of met weekprogramma instelbaarHelder blauw verlicht displaySnel en eenvoudig instelbaar

Geen thermostaat

Wanneer u bijvoorbeeld een bestaande compatibele thermostaat wilt gebruiken.

Geen thermostaat

(+ € 0,00)

Vloerverwarming

Een CV-ketel van Intergas is op elke vloerverwarming aan te sluiten. Je hebt hiervoor wel een extra tweewegklepset nodig. Deze zorgt voor een juiste afstemming met de kamerthermostaat. Heb je geen vloerverwarming, laat dan de standaard keuze staan.

Dakdoorvoer

Standaard wordt de CV-Ketel aangesloten op de bestaande dakdoorvoer. Wilt u deze laten vervangen en bevindt die zich recht boven de ketel, dan kunt u dat hieronder aangeven.

Spirotech vuilafscheider

De vuilafscheider van SpiroTech filtert vervuiling uit uw cv-installatie en zorgt ervoor dat de installatie niet verstopt raakt en een optimaal rendement levert. Klik hier om de Spirotech video te bekijken!

Bestel de Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5

Met onderstaand formulier kunt u de Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5 CV-Ketel bestellen. Na uw order nemen wij contact op voor een installatie afspraak.

Uw gegevens

Orderdetails

CV-Ketel
Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:
Service contract (maandelijks):
€ 13,83

Hierbij geeft ondergetekende zich op voor het installeren van de ketel, het onderhoudsabonnement en de maandelijkse automatische incasso.

Uw totaalprijs

CV-Ketel
Vaillant ecoTEC plus VHR 20/26CS/1-5
Thermostaat
Vloerverwarming
Dakdoorvoer
Spirotech vuilafscheider

Totaal éénmalig:

Hulp nodig?

Weet u niet goed welke ketel bij u past, of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact op.

Gasservice Flevoland is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 bereikbaar om u bij te staan met persoonlijk advies!

© 2024 CV-Ketel Deal | Alle rechten voorbehouden | Website door Benjamin Verkleij

Nieuwe wetgeving per 1 april!

Om het aantal slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging te beperken, treedt op 1 april 2023 nieuwe wetgeving in werking: het wettelijk CO-stelsel. Vanaf die datum mogen alleen CO-vrij-gecertificeerde bedrijven werkzaamheden uitvoeren aan een gasverbrandingsinstallatie. Een niet-gecertificeerd bedrijf inhuren of zelf klussen aan een gasverbrandingsinstallatie is vanaf die datum verboden!

Kijk verder op onze website wat dit voor u betekend.

CO Vrij