De beste deals voor CV-ketels in Almere, 't Gooi en Lelystad!

Ventilatie Onderhoud

De ventilatie in uw woning kan bestaan uit mechanische ventilatie of een warmte terug win unit.
Beide systemen en de gekoppelde kanalen dienen met regelmaat onderhouden te worden.​

Met regelmatig onderhoud werkt uw ventilatiesysteem beter en gaat het langer mee. U voorkomt hiermee wel 50% capaciteitsverlies in 3 jaar. CV-KETEL DEAL verzorgt eventueel grondige, professionele reiniging van de luchtkanalen. Dit doen wij in de regio Almere en 25 km daarbuiten. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem altijd genoeg vervuilde lucht afvoert.

Ons advies is om elke 2 jaar de Mechanische Ventilatie Box en Warmte Terugwin Installatie de onderhouden en elke 4 jaar de kanalen te reinigen.

De kosten

Het reinigen van de mechanische ventilatie box is eenmalig € 50,83.
Het reinigen van de warmte terug win unit is eenmalig € 73,81.
Het reinigen van de mechanische ventilatie kanalen is € 36,30 per afzuigpunt.

Waarom MV kanaal reinigen?Waarom de ventilatie kanalen reinigen?

Het niet reinigen van de ventilatie kanalen kan onnodige schimmelvorming, allergische reacties en ademhalingsproblemen veroorzaken. Maar naast gezondheidsredenen verliest het ventilatie systeem veel rendement indien de kanalen niet gereinigd worden. Uit de diverse onderzoeken is gebleken dat mechanische ventilatie in een huis binnen twee jaar nog maar een rendement heeft van nog maar 50%.

Voorkom onnodige problemen!

Doordat het rendement van de mechanische ventilatie omlaag gaat kunnen er door vochtproblemen schimmels ontstaan in uw badkamer en toilet. Het stof in de ventilatie kanalen kan ervoor zorgen dat bacteriën en ziektekiemen in uw huis worden verspreid. Deze micro-organisme veroorzaken veel klachten zoals allergische reacties en ademhalingsproblemen. Regelmatig de mechanische ventilatie reinigen kan een hoop van deze problemen voorkomen.

Abonnement afsluiten of een vraag? Neem contact met ons op »